Visszahívásért kattintson ide!

Hívjon most! +36 30 536 7337

Rovarirtás évszakváltás idején – téli előkészületek

Eltelt az évszázad legfurcsább nyara. De azt kell hogy mondjam, a természet, és benne a rovarok ebből mit sem érzékeltek. Vagy ha mégis, igazi kánaánt teremtett számuka a túlterhelt környezet pillanatnyi fellélegzése, az emberek korlátozása nyomán.

Rovarirtás évszakváltás idején - téli előkészületek
Rovarirtás évszakváltás idején – téli előkészületek

Ennek fényében különös tekintettel bíztatok mindenkit arra, hogy körültekintően figyelje meg otthona jelenlegi rovarhelyzetét, hogy télen, vagy jövő tavasszal ne kelljen komolyabb nehézségekkel szembenéznie az élet ezen területén. A rovarok a jogos undoron túl egészségügyi kockázatot is jelentenek, és igazán veszélyek kártevők lehetnek, akik meg keserítik életünket.

A darázsirtás klasszikus időpontja nem az ősz, de ha ilyenkor találunk valahol egy épülő félben lévő darázsfészket, ne habozzunk szakembert hívni. Jobb nekünk, ha nem betonozzák be magukat egész télre, a mi otthonunkban.

A poloska ilyenkor, nyaralások után több háztartásban is okoz gondot. Fontos, és az irtás egyszerűsége érdekében érdemes addig túl lenni ezen a kellemetlen mizérián, mielőtt előkerülnek a nagykabátok, és új garnitúra téli, meleg dunyha, hisz akkor semmi nem maradhat ki az poloskairtás procedúrájából.

Akár a hangyairtás, akár a csótányirtás legyen a téma, az év bármely szakában szükség lehet szakember segítéségére. Annyiból érdemes az őszi hónapokat kihasználni a megelőzés és ellenőrzés tekintetében, hogy ne a téli sokasodó feladataink közé kelljen még ilyen kellemetlen epizódokat is beékelnünk.

Bár a rovarirtás egész éves feladat, hisz otthonunk meleg és állandó klímája igazi oltalom minden rovar számára. Ez azonban nem kell hogy azt jelentse, hogy együttélést kellene kialakítanunk bármely betolakodóval. Ne kössön kompromisszumot. Otthonába ne éljen más, csak akire Ön szívesen szán időt és energiát. Tapasztalataim szerint a fent említett rovarok nem tartoznak ebbe a kategóriába, így ha segítségre van szüksége akár az irtásban akár a megelőzésben forduljon hozzánk bizalommal. Állunk rendelkezésére! Ragyogó, napsütette rovarmentes őszt kívánok mindenkinek!