Visszahívásért kattintson ide!

Hívjon most! +36 30 536 7337

PATKÁNY ELLEN PEST MEGYÉBEN

Patkány ellen vadászgörény! Persze nem mindenhova, de szerencsére elég széles körben. Az alkalmazott kiegészítő módszerek közül mind történelmi múltja, mind érdekessége miatt kiválik a vadászgörényekkel és kutyákkal végzett patkányirtás. Természetesen a módszer egy erős fertőzöttség esetén – a kialakulás helyére és körülményeire való tekintettel – ritkán nyújt 100%-os eredményt. Azonban méregmentessége miatt nyugodtan hívhatjuk a mai divat szerint „bio” módszernek. Ráadásul a mérgek kihelyezésével szemben – ahol a méreg felvétele esetleges, a mérgezés kialakulására, és szerencsés esetben az elhullásra napokat kell várni – azonnali eredménnyel jár. A módszer egyetlen nehézsége, hogy gyakran hosszú ideje gyűlő szemétkupacban kellene patkányt irtanunk, ahol többnyire a szemét, vagy lomhegy megszüntetése önmagában is mérsékelné a problémát.

PATKÁNY ELLEN PATKÁNY RIASZTÓ VAGY GÖRÉNY?

A patkány riasztó részben utaltam az egyszerűség és energiabefektetés nélküli siker ígéretére. Itt pontosan ugyanez a helyzet, a görény nem varázsszer, nem végzi el helyettünk a munkát, csak annak egy részét. A sikerért, a patkánymentes környezetért meg kell dolgoznunk, és ez a siker nem a görény érdeke. Ez egyedül a megrendelő érdeke.

patkány ellen

Ezeken a helyeken a patkányokhoz való hozzáférés lehetősége korlátozott. A másik nehézség a ragadózó és a zsákmány közti morfológiai különbség. A görény fizikailag képtelen bizonyos helyekre követni a patkányt, aki ráadásul hazai pályán mozog. Korábban már írtam a kártevőirtás alapelvéről, miszerint a búvó- és tenyészőhelyeket szüntessük meg, a táplálékot vonjuk meg. Ezek a gondolatok nemhiába alapelvek, előre mozdít, ha megteszünk minden tőlünk telhetőt.

    Kérjen tőlünk árajánlatot!

      Kérjen visszahívást!