Visszahívásért kattintson ide!

Hívjon most! +36 30 536 7337

100% DARÁZSIRTÁS PEST MEGYÉBEN

Darázsirtás Pest megye településein hatékonyan és gyorsan. Hívja telefonszámunkat, és nem kell többé félnie a darázscsípésektől. Kiírtjuk az utolsó darazsat is a környezetéből!

DARÁZSIRTÁS TÖBB MINT 30 ÉV TAPASZTALATTAL A HÁTUNK MÖGÖTT

SOS segítségre van szüksége, mert ellepték házát, telkét, kertjét, otthona környezetét a darazsak? Lakossági és céges ügyfelek részére is végzünk darázsirtást. Darázsirtás kapcsán hívható telefonszámunk: 06 (30) 536 7337

DARÁZSIRTÁS ÁRA

A darázsirtás ára több tényezőtől függ. A mennyiben megfelelő tájékoztatást kapunk az épület tulajdonosától akkor jól behatárolható fix darázsirtási árat tudunk megadni Önöknek. Az árak függenek attól hogy hány darázsfészket kell kiirtani. Volt olyan ügyfelünk akinek az épülő családi ház tetőszerkezetében a cserép alatt több mint 60 darab darázsfészek volt. Ezért az egész cserépfedést kezelni kellet. A darázsirtás ára attól is függ hogy hol helyezkedik el a darazsak fészke. Van olyan darázsfészek mely látható és van olyan ami nem látható, de van ahol a beépített tetőszerkezetben van. Az is befolyásolja a darázsirtás árát hogy az épület az országban hol helyezkedik el.

darázsirtás pest megyében

DARÁZSIRTÁS ÁRA, HA A DARÁZSFÉSZEK LÁTHATÓ

A darázsirtás ára összetett dolog. Függ a darázsfészek elhelyezkedésétől és mennyiségétől. A darazsak képesek szinte bárhová darázsfészket építeni. Fa odvába, föld lyukba, padlástérbe, szellőzőnyílásokba, régi kidobált bútorokba, gipszkarton falak mögé, stb. Tehát van, hogy látható és van olyan, hogy nem látható a darázsfészek. Abban az esetben, ha előzetesen telefonon keresztül jól eltudja magyarázni a szenvedő fél, hogy hol van pontosan a darázsfészek, és két lábbal a földön állva elérhető, akkor pontosan meglehet mondani előre az árat. Ezt tekinthetjük normál, alapárnak. Ilyenkor 20.000 Ft a darázsirtás ára.

DARÁZSIRTÁS, HA A DARÁZSFÉSZEK NEM LÁTHATÓ

Viszont elég sűrűn előfordul, hogy nincs szem előtt a darazsak fészke. Volt olyan eset amikor 90 db darázsfészek került elő egyetlen családi ház padlásteréből. Talán nem kell részletezni, hogy mennyi munka volt. Ám akadt olyan eset is, amikor alpin-technikát alkalmaztunk, mivel olyan magasságban volt a szellőzőnyílás, amit másképp nem lehetett megközelíteni. És bizony a darazsak az épületek szellőzőnyílásait is előszeretettel használják a darázsfészek rakásnak. Aztán gipszkarton falak mögött is megtelepednek. Ilyenkor röplyukon keresztül repdesnek ki- és be.

DARÁZSIRTÁS SZOLGÁLTATÁSAINK A KÖVETKEZŐ TELEPÜLÉSEKEN VEHETŐK IGÉNYBE:

Bénye, Bernecebaráti, Budajenő, Ceglédbercel, Csemő, Csévharaszt, Csobánka, Csörög, Csővár, Dánszentmiklós, Dány, Délegyháza, Dömsöd, Farmos, Felsőpakony, Galgagyörk, Gomba, Gyál, Gyömrő, Hernád, Iklad, Inárcs, Ipolydamásd, Ipolytölgyes, Jászkarajenő, Kakucs, Kartal, Káva, Kemence, Kismaros, Kisnémedi, Kisoroszi, Kőröstetétlen, Kocsér, Kóka, Kosd, Kóspallag, Leányfalu, Letkés, Lórév, Makád, Márianosztra, Mende, Mikebuda, Monorierdő, Nagykáta, Nagymaros, Nagytarcsa, Nyáregyháza, Nyársapát, Pánd, Penc, Perbál, Perőcsény, Péteri, Pilis, Pilisborosjenő, Pilisjászfalu, Pilisszántó, Pilisszentlászló, Pócsmegyer, Püspökhatvan, Püspökszilágy, Pusztavacs, Rád, Remeteszőlős, Szentlőrinckáta, Szentmártonkáta, Szigetbecse, Szigetmonostor, Szigetújfalu, Sződ, Sződliget, Szokolya, Táborfalva, Tahitótfalu, Taksony, Tápióbicske, Tápiógyörgye, Tápióság, Tápiószele, Tápiószentmárton, Tápiószőlős, Tatárszentgyörgy, Telki, Tésa, Tinnye, Törtel, Tura, Újlengyel, Újszilvás, Úri, Vácduka, Váchartyán, Váckisújfalu, Vácrátót, Vácszentlászló, Valkó, Vámosmikola, Vasad, Verseg, Zsámbok

DARÁZSIRTÁS PEST MEGYE TERÜLETÉN AZONNAL!

Darázsirtó kollégánk minden esetben a legmagasabb szakmai elvárások szerint végzi el a darázsirtást. A helyszín adottságainak megfelelő darázsirtás technológiát alkalmazza. A darázsirtószerek megválasztása is annak függvénye, hogy milyen típusú darázsirtás lesz. Összességében, ha ránk bízza a darázsirtás munkálatait, akkor 100%-ban garantáljuk a sikert! Rovarirtás és Rágcsálóirtás

AMIT MÉG ÉRDEMES TUDNI A DARÁZSFÉSZEKRŐL

Tudjon meg mindent a darazsak életéről. Hová építik fészkeiket. Mi a szerepe a királynőnek a darazsak között. Mit tud okozni a darázscsípés. Hogyan szaporodnak. Ilyen és ehhez hasonló információkkal lehet gazdagabb. Kattintson az ikonra!

    Kérjen tőlünk árajánlatot!

      Kérjen visszahívást!