Egérirtás szempontok

Az egérirtás kivitelezésekor az első szempont a helyes irtási technológia megválasztása, mely részben jogszabályi előírásokon (élelmiszerbiztonsági rendszerek szabta előírások), részben az egerek biológiáján alapulva, a helyi igényeknek megfelelően kell kiválasztásra kerüljön. EGÉRIRTÁS GYORSSEGÉLY: 06 (30) 933 3863

Egérirtás módszereinek változatai

Könnyen belátható, hogy pl egy vasboltban, ahol sem alternatív táplálékforrás nincs, sem kötelező érvényű jogszabályok nem nehezítik az egérirtást, nem kell nagy élőmunka igényű technológiát választani. A legegyszerűbbnek mondható rágcsálóirtószert tartalmazó etetőállomások szakszerű kihelyezése szinte biztosan a kívánt eredményt fogja nyújtani. Ugyanakkor egy cukrászdában nem könnyű feladat vonzóbb csalétket felkínálni annál, amihez a kártevő szinte korlátlan mennyiségben hozzájut. A különböző technológiák között gyakran nem is célszerű kizárólagosan választani, a lehetőségek kombinált alkalmazásával többnyire a legbonyolultabb feladatok esetén is eredmény érhető el.

Hasznos tanács

Aki házilagosan kíván védekezni az egerek ellen, érdemes megismerkednie az akciórádiusz fogalmával. Ez az a távolság, amin belül –optimális esetben, ha minden feltétel adott- a kártevő rágcsáló az egész életét képes leélni. Ez az egerek esetén 1.5 méter, ami praktikusan annyit jelent, hogy irtószer kihelyezéskor kb 3 méterenként kell valamilyen e célra szolgáló szerelvényt elhelyezni.

Hívás
Honlap | SEO | ADS