Visszahívásért kattintson ide!

Hívjon most! +36 30 536 7337

Egérirtás

Egérirtás

Rágcsálóirtás

Patkányirtás

Egérirtás Budapesten

EGÉRIRTÁS SZEMPONTOK

Az egérirtás kivitelezésekor az első szempont a helyes irtási technológia megválasztása, mely részben jogszabályi előírásokon (élelmiszerbiztonsági rendszerek szabta előírások), részben az egerek biológiáján alapulva, a helyi igényeknek megfelelően kell kiválasztásra kerüljön.

EGÉRIRTÁS GYORSSEGÉLY: +36305367337

EGÉRIRTÁS MÓDSZEREINEK VÁLTOZATAI

egérirtásKönnyen belátható, hogy pl egy vasboltban, ahol sem alternatív táplálékforrás nincs, sem kötelező érvényű jogszabályok nem nehezítik az egérirtást, nem kell nagy élőmunka igényű technológiát választani. A legegyszerűbbnek mondható rágcsálóirtószert tartalmazó etetőállomások szakszerű kihelyezése szinte biztosan a kívánt eredményt fogja nyújtani.

Ugyanakkor egy cukrászdában nem könnyű feladat vonzóbb csalétket felkínálni annál, amihez a kártevő szinte korlátlan mennyiségben hozzájut. A különböző technológiák között gyakran nem is célszerű kizárólagosan választani, a lehetőségek kombinált alkalmazásával többnyire a legbonyolultabb feladatok esetén is eredmény érhető el.

HASZNOS TANÁCS AZ EGÉRIRTÁSHOZ

Aki házilagosan kíván védekezni az egerek ellen, érdemes megismerkednie az akciórádiusz fogalmával. Ez az a távolság, amin belül –optimális esetben, ha minden feltétel adott- a kártevő rágcsáló az egész életét képes leélni. Ez az egerek esetén 1.5 méter, ami praktikusan annyit jelent, hogy irtószer kihelyezéskor kb 3 méterenként kell valamilyen e célra szolgáló szerelvényt elhelyezni.

    Kérjen tőlünk árajánlatot!

      Kérjen visszahívást!