Az ágyi poloska irtás titka

Az ágyi poloska irtás alapos körültekintést igényel, mert az ágyi poloska rendkívül jól alkalmazkodó élőlény. Akár hosszú időn át is kibírja élelem nélkül. Éjszaka, alvás közben találja meg áldozatát. Kis túlzással olyan, mint egy vámpír, hiszen vérszívó! A szén-dioxid és a hő kibocsátása alapján tájékozódik. Egyetlen példány több száz petét is képes lerakni. Sokak tévhitektől vezérelve dobálják ki bútoraikat vagy ágyaikat, de ezzel nem fognak megszabadulni tőlük. Megfelelő szakember segítségével azonban az ágyi poloska eltüntethető örökre, és így értékeit is megőrizheti mindenki. ÁGYI POLOSKA IRTÁS GYORSSEGÉLY: 06 (30) 933 3863

Behurcolt ágyi poloska irtás

Ebben az esetben a nyaralásból, kórházból, kiküldetésből, használt bútorokból hazahozott ágyi poloskákról beszélünk. Ágy, képkeret, könyv, plüss játék révén lakásba juttatott egyedekről. Ilyenkor 100% -os biztonsággal elvégezhető az ágyi poloska irtás. Eredményesség alatt a teljes körű kipusztítás értjük!

Szomszédból érkező ágyi poloska irtás

Ez a helyzet már valamivel bonyolultabb. Az irtószerek alkalmazása mellett, a lakásban lévő egyedek szintén 100% biztonsággal elölhetők. Ha azonban a tenyészőhelyen nem oldódik meg a probléma, az ágyi poloska érkező egyedek az irtószerek lebomlása után újra és újra megjelenhetnek. Az ártalom kezdődik elölről!

Rovar- és rágcsálókezelésNÉL a legfontosabb, hogy tartós méregmezőt hozzunk létre

A búvóhelyek általában a kárpitszegések, szerkezeti összeeresztések, csapolások, lyukak, parkettaszegélyek, képek-képkeretek, faliszekrények. A felületek, illetve a rovarok búvóhelyein légtértelítő eljárás alkalmazunk. Az ágyi poloska irtás kezelést követően, a kezelt területen sem ember, sem háziállat hat órán át nem tartózkodhat. Majd az ezt követő két órás szellőztetés közben sem.

Azt szoktuk kérni, hogy egy garnitúra tiszta ágynemű huzatot vasaljon át mindenki

Ha ez kész, akkor még a meleg ágyneműt be kell helyezni egy nylon zsákba és összezárni. Ezt a huzatot majd a kezelés végeztével kell az ágyneműre felhúzni. Nincs szükségünk egyéb segítségre, mert ahogy az ágyból reggel felkelnek, nekünk az a legjobb! Ilyenkor már az irtás előtt képet kapunk a fertőzöttség mértékéről, a rovarok szóródásáról. Mindenképpen kezelésre kerül az ágy és az ágyneműtartóban lévő holmik. Aztán az ágy teljes környezete, illetve a teljes lakás, de mind más és más módon.

A kezelés után a textíliákat mindenképpen mosni kell, de nem mindegy, hogy mennyi lesz a mosnivaló

Többek között ezért nem kérünk segítséget a pakolásban. Fontos, hogy mi magunk lássuk pl a ruhásszekrény helyzetét, mert amennyiben a helyzet megengedi, az abban tárolt ruhákat nem kell vegyszerrel kezelnünk. Így az átlag háztartási mosógép 5-8 kg tölthetőségével számolva megspórolhatunk egy csomó mosást, szárítást, ami csak látszólag elhanyagolható dolog. Tapasztalati tény, hogy ha belenézünk ágyneműtartóinkba, szekrényeinkbe, gardróbba, számtalan használaton kívüli ruhaneműt találunk. Ezek rendkívül jó búvóhelyek az ágyi poloskának. Ezen ruhák mosása utáni szárítás során, a lakás légterébe kerülő víz a felületen lecsapódva penészedést indíthat, amivel újabb gondot veszünk a nyakunkba.

A lakásban lévő textíliák poloska mentessé tételére két mód van

Az egyik, hogy az ágyi poloska irtás alatt mi kezeljük. Ebben az esetben a kezelés utáni mosás alacsony hőfokon is történhet. A másik, hogy mindenki maga mossa (60 C°-on) vagy vasalja. Széles körben elterjedt a „bezsákolásos” módszer. Ezt viszont csak akkor alkalmazható hatékonyan, ha a zsákba helyezett holmira legalább 6 hónapig nincs és nem is lesz szükség. Továbbá, ha a tárolást nem lakáscélú helyiségben tudja megoldani. A nyaraló jó lehet, amennyiben télen nem látogatják, de a körgangos ház folyosói wc-je szinte biztosan nem. A pincében tárolással is kellemetlen helyzetbe hozhatja bárki a földszinti lakókat.

Hívás
Honlap | SEO | ADS