Hangyák, szárnyra kapó legyek, és szúnyogok elleni védekezés

A belső felületeken permetezéssel létrehozott tartós méregmező viszonylag hosszú ideig (kb 6 hét) segítségünkre van a házunkba/ lakásunkba beérkező kellemetlen lakótársak elleni védekezésben. A felsorolt kártevők a háztartásokban közegészségügyi illetve járványügyi veszélyt nem rejtenek magukban, az ellenük való védekezés azonban egy olyan kényelmi szolgáltatás, mely a nyár folyamán folyamatos komfortérzetet biztosít otthonunkban. Azon ügyfeleink, akik megtapasztalták az ilyen típusú kezelések jótékony hatását, évtizedek (!!!) óta nem hagyják ki a családi költségvetés tervezéséből a hangya- és légyirtást.

Mit kell tennem a kezelés előtt?

Az emberi fogyasztásra szánt nyitott élelmiszereket vagy el kell távolítani a kezelendő területről, vagy megfelelő letakarásukkal gondoskodni kell védelmükről.

Mit kell tennem a kezelés után?

Permetezés esetén a nedves takarítás szigorúan tilos. A felhasznált készítmények vízoldékonyak, így a nedves takarítás a felületen a hatásukat teljesen megszünteti. Ezzel szemben minden olyan felületet, amellyel emberi fogyasztásra szánt dolgok (élelmiszerek, élvezeti cikkek) érintkezhetnek, a használat vagy felhasználás előtt mosószeres vízzel le/el kell mosni. Szárazon azonban (porszívó, partvis) nyugodtan takaríthatunk.

Veszélyes-e gyerekre, kutyára az irtószer?

Betartva az utasításokat nem az. A szociális szektorban (gyermekvédelmi-, családvédelmi intézményekben) permetezéssel végzett irtások során szinte kivétel nélkül úgy kell dolgoznunk, hogy az érintett helyszínt gyermekek lakják.  Kutyák esetében a fehér szőrű- fehér bőrű minik egyébként is érzékenyebbek, náluk talán egy kicsit körültekintőbben kell eljárni a kezelést követően, de életveszélyben ők sincsenek

Hívás
Honlap | SEO | ADS