Visszahívásért kattintson ide!

Hívjon most! +36 30 536 7337

PATKÁNY RIASZTÓ HATÉKONYSÁGA

Komoly érdeklődésre tart számot a patkány riasztó készülékek használatának lehetősége a rágcsálók elleni küzdelemben.

Amit jelenleg biztosan tudunk, az a bizonytalanság, ami ebben a kérdésben jelentkezik. Legyen szó gyöngytyúk tartásról a baromfi udvarban, ultrahangos készülékről- ami akár frekvenciaváltóval is rendelkezik-, szinte biztos, hogy problémánk nem fog varázsütésre megoldódni. Az említettek közül a gyöngytyúk tartás nem lehet túl nagy befektetés azoknak, akik egyébként is baromfit tartanak, érdemes kipróbálni. A működőképességről erősen megoszlanak a vélemények, na de ahogy mondani szokták: ”több is veszett Mohácsnál”.

ULTRAHANGOS PATKÁNY RIASZTÓ

Az ultrahangos készülékekkel más a helyzet, egész széles választékkal találkozhatunk a különféle webshopokban, áruházakban. Közös bennük, hogy mindegyikük használata végtelen egyszerűséget, és további energiabefektetés nélküli sikert ígér. Nos, ezzel kapcsolatban két dolgot mindenképpen érdemes meggondolni. Az első dolog a rágcsálók evolúciós sikerének egyik alap pillére: az alkalmazkodóképesség határtalansága. A túlélés törvényeit követve amennyiben az élelem és a búvóhely rendelkezésre áll, szinte biztos, hogy az ultrahangos riasztás hatástalan lesz.

EREDMÉNY IDEIG-ÓRÁIG

Lehet, hogy a rágcsáló számára az ultrahang nem biztosít „ideális” körülményeket, azonban a zavarást képes megszokni, pláne ha ehhez veszélyérzet nem társul. A sikertelenség másik oka az ultrahang terjedésében keresendő. A patkányok leginkább a zegzugos helyeken ütik fel a fejüket, ahol a kihelyezett készülékből érkező ultrahang a felületen „megtörik”, így tulajdonképpen a patkány akár a készülék közvetlen közelében is jól tudja magát érezni, amennyiben közte és a készülék között valamilyen takarást biztosító felület van.

AMI VISZONT MINDEN ESETBEN GARANTÁLT SIKERT HOZ, AZ A VADÁSZGÖRÉNYEK ÉS KUTYÁK BEVETÉSE. GYŐZŐDJÖN MEG RÓLA A SAJÁT SZEMÉVEL!

    Kérjen tőlünk árajánlatot!

      Kérjen visszahívást!