Visszahívásért kattintson ide!

Hívjon most! +36 30 536 7337

Darázsirtás

darázsfészek

darázsirtás

darázscsípés

darázsfészek eltávolítás

DARÁZSIRTÁS BUDAPESTEN

Darázsirtás Budapesten és környékén 100%-os hatékonysággal. Ha ránk bízza a feladatot, garantáljuk, hogy megszabadítjuk a darazsaktól. Az épület különböző felületein, vagy az alatt megtelepedő darázsfészkek rengeteg kellemetlenséggel járhatnak, talán ezek közül is a legfontosabb a darázscsípés veszélye! Elég csak arra gondolni, ha valakinél allergiás rohamot vált ki.

Darázscsípés:
darazsak csípéskor fullánkjuk segítségével bejuttatják áldozatukba méreganyagaikat. Ezek az emberre is rendkívül veszélyesek lehetnek, különösen, ha az ember nyakát, fejét érik. Az allergiás reakció következtében fennáll az anafilaxiás sokk kialakulásának veszélye, mely akár halált is okozhat. Ilyenkor minél gyorsabban orvoshoz kell fordulni, vagy azonnal mentőt hívni!

Darázsirtás módszerek

A darázsirtás permetezéssel vagy porzással történhet. Ezen irtási technikák a leghatékonyabbak a darazsak ellen. Fontos szempont, hogy mennyire megközelíthető a darázsfészek. A darázsfészket nem minden esetben kell eltávolítani egy tökéletes darázsirtás után, főleg ha az az épület megbontásával járna. Egy ilyen darázs mentesített fészekbe többé már nem költöznek vissza a rovarok.

Darázsirtás legfontosabb célja

A darazsak fészkeiket általában faodvakba, föld lyukakba, házaknál szellőzőkbe, padlásokra építik, de ezen kívül a legváltozatosabb helyeken is kialakíthatják. A kolóniát egy királynő és akár több ezer dolgozó alkotja. Napközben aktívak a darazsak, estefelé, éjszaka azonban visszatérnek a fészekbe. A legveszélyesebb a darazsak közül a lódarázs, ha veszélyben érzi magát támad! Ezért is jobb szakemberre bízni a dolgot, így garantált a profi darázsirtás.

Darázsirtás – Darázsfészek eltávolítása

A darazsak rendkívül változatos formájú és méretű fészkeket tudnak építeni. Ezeket van, hogy az emberekhez közel teszik meg. Ilyenkor furcsa döngicsélésre és a lakásban megjelenő darazsakra lehetünk figyelmesek. Ha megtaláljuk a darázsfészket, akkor azt ne próbálja meg házilag eltávolítani! A darazsak veszélyesek az emberre, így minden esetben kérje profi kártevő irtó szakember segítségét!

A lakásba bejutott darazsakat a házi irtó szerekkel meg lehet ölni, azonban ezekkel a fészek lefújását nem ajánljuk!

Kérjen tőlünk árajánlatot!

Kérjen visszahívást!