Visszahívásért kattintson ide!

Hívjon most! +36 30 536 7337

A rovarirtás mint elengedhetetlen szolgáltatás

Legutóbbi bejegyzések

Mennyire gyorsan irthatók ki a rágcsálók?

Bár mindenki rémálmai között szerepel, a kártevő fertőzések elkerülhetetlenek a

Melyek az ágyi poloska tipikus rejtekhelyei?

Az ágyi poloska az egyik olyan rovar, amely ragyogóan meg

Sárga és csíkos, biztos, hogy darázsról van szó?

Amikor látunk elzúgni egy sárga-fekete csíkos rovart, bizony nehéz eldönteni,

Az ágyi poloska és a nyár

Az ágyi poloska az egyik olyan rovar, amely ragyogóan meg

Az ágyi poloska és a kutyák

Az ágyi poloskák elsősorban az embereket kedvelik, különösen a nőket

A rovarirtás mint elengedhetetlen szolgáltatás

A professzionális kártevőirtó ipar, amely alapvető szolgáltatás, felelős a közegészségügy, az élelmiszerek és a vagyon védelméért. Meghatározó szerepet játszunk hazánk közegészségügyének és élelmiszerellátásának védelmében. A kártevők olyan betegségeket terjeszthetnek, mint például a szalmonella, Lyme-kór és még sorolhatnánk. A szúrós rovarok évente több millió embert kényszerítenek a sürgősségi osztályokra. A csótány és rágcsáló allergének asztmarohamot válthatnak ki gyermekeknél, az ágyi poloska szintén allergiás reakciókat válthat ki. A rágcsálók a világ élelmezésének körülbelül a 20%-át szennyezik vagy fogyasztják. A rovarirtás, mint alapvető szolgáltatás fontosságát nem szabad alábecsülni. Szolgáltatóként célunk, hogy kiszolgáljuk az élelmezési létesítményeket, orvosi intézményeket, lakóházakat, raktárakat, állattartó telepeket, különböző vállalkozásokat és magánszemélyeket egyaránt.

A megfelelő szakember megtalálásához adunk néhány tippet.

1. Böngésszen az interneten

Ha nem ismer olyan cégeket, amelyek kártevőirtó szolgáltatásokat nyújtanak, akkor az interneten történő keresés remek kiindulópont. Térkép segítségével rákereshet azokra, melyek a közelben találhatók. Feltétlenül látogassa meg weboldaluk vagy közösségi médiákban található oldalaikat, így elolvashatja a korábbi ügyfelek értékeléseit, visszajelzéseit tájékozódva a szolgáltatások minőségéről, az irtás menetéről.

2. Beszéljen a kiválasztott szolgáltatóval

Ha összegyűjtötte a szükséges információkat hívja fel a szimpatikusnak talált cégeket, hogy felmérje végeznek-e az ön számára megfelelő szolgáltatást, tudnak-e segítséget nyújtani a felmerült rovar problémára. Javasoljuk, hogy kérjen egy hozzávetőleges árajánlatot az anyagi problémák kiküszöbölése érdekében.

A legtöbb kártevőirtással foglalkozó cégnél megtalálja a következő szolgáltatásokat:

Vannak helyzetek amikor komplikált problémával kell szembenéznie, tehát ajánlott egy széles szolgáltatáskörrel dolgozó céget választania.

3. Kérjen tanácsot ismerőseitől, barátaitól

Előfordulhat, hogy a keresések ellenére sem talál megfelelő szolgáltatót. Utolsó megoldásként kérdezze környezetét, sokszor a személyesen ajánlott szakemberek válnak be a legjobban.