Visszahívásért kattintson ide!

Hívjon most! +36 30 536 7337

Ágyi poloska irtás véglegesen otthonában

Ágyi poloska irtás véglegesen otthonában

Népies neve még: ágypoloska, ágyas poloska, palacka, házipoloska. Igen elterjedt vérszívó, az utóbbi 4-5 évben hazánkban igen sok egészségügyi gondot okoz.

Talán a legtöbb kellemetlenséget okozó ektoparazita kártevő, jelenléte komoly pszichés traumákat okozhat. Az ágyi poloska rendkívül rejtett életmódot él, jelenlétéről gyakran csak akkor szerzünk tudomást amikor reggel poloskacsípésektől tarkítva ébredünk.

Az ágyi poloska irtás olykor szakembert próbáló feladat, gyanú esetén alapos szemrevételezéssel, zseblámpás felkutatással, az ágy környéki poloska búvóhelyek makacs átvizsgálásával fedezhető fel.

Ágyi poloska jelenlétére egy kezdődő poloskafertőzöttségnél csak ürülék vagy lárvabőrök utalnak. Az ágyi poloskák rejtőzködő életmódja nehezíti a felderítést és irtást is.

Könyvet, fényképalbumot, ruhaneműt, ágyneműt nem kezelünk irtószerrel.

A poloska irtása szakember számára is komoly munka, nemhogy azoknak, akik nem értenek hozzá. Éppen ezért szeretnék pár otthoni házi praktikával segíteni azoknak, akiknek az ágyi poloska megkeseríti a mindennapjait.

Pontosan hol rejtőzik az ágyi poloska?

Az alvó ember közvetlen közelében. Elsősorban az ágyban találunk poloskát, ezen kívül az ágy 2-3 méteres körzetében. Egy átlagos méretű hálószobában ebbe szinte minden tárgy beletartozhat. Az ágyi poloska egyedek 90%-a azonban az ágytól nem tartózkodik egy métertől távolabb!

Az ágyi poloska kiírtása az egyik legnagyobb megpróbáltatás a rovarirtóknak. Sokan vallanak vele kudarcot még úgy is, hogy a háztartási irtószereknél sokkal jobban fel vannak szerelkezve.A legtöbb rovarirtó ezért sem vállal erre garanciát!

A poloskairtás szakszerű megkezdése előtt tegyük szabaddá a poloskák által ellepett helyet.

2 módszer működik, de lehetetlen kivitelezni!

Van olyan poloskairtás módszer, ami házilag működik, de sajnos szinte lehetetlen kivitelezni. Az egyik legbiztosabb házilagos módszer, ha hagyjuk őket éhen halni. Ehhez viszont az kell, hogy üresen hagyjuk a lakást 40 napra. Ennyi idő kell ahhoz, hogy éhen haljanak.

Van egy módszer, amivel 60 perc alatt meg lehet szabadulni a poloskáktól, de a kivitelezése megint csak nehézkes. Amennyiben sikerülne a szobát egyenletesen 46 fok felé melegíteni 60 perc alatt megszabadulhatunk tőlük, és a petéktől.