Visszahívásért kattintson ide!

Hívjon most! +36 30 536 7337

Valós biztonság a városban: rágcsálóirtás Budapest

Legutóbbi bejegyzések

Mennyire gyorsan irthatók ki a rágcsálók?

Bár mindenki rémálmai között szerepel, a kártevő fertőzések elkerülhetetlenek a

Melyek az ágyi poloska tipikus rejtekhelyei?

Az ágyi poloska az egyik olyan rovar, amely ragyogóan meg

Sárga és csíkos, biztos, hogy darázsról van szó?

Amikor látunk elzúgni egy sárga-fekete csíkos rovart, bizony nehéz eldönteni,

Az ágyi poloska és a nyár

Az ágyi poloska az egyik olyan rovar, amely ragyogóan meg

Az ágyi poloska és a kutyák

Az ágyi poloskák elsősorban az embereket kedvelik, különösen a nőket

Elhanyagolt falusi ház, sosem takarított baromfi udvar, a disznóól moslékban gazdag környéke, vagy épp a határban csendesen működő lovarda? Úgy gondolnánk ezeken a helyeken joggal találkozhatunk a rágcsálók bármely fajtájával.

Az emberektől, autókról nyüzsgő, betonnal, üzletekkel, irodákkal túlzsúfolt nagyvárosokban eladő pillantásra nincs semmi, ami kedvező lehetne a patkányok, egerek számára. Sajnálatos módon ez azonban csak első látásra van így. A rágcsálóirtás Budapest területén épp olyan fontos, mint bármely falusi udvarban. Talán nehéz ezt elképzelni akkor, amikor a ragyogó kirakatokat nézzük, vagy épp kedvenc éttermünk gondos kiszolgálását élvezzük igazán nem érezzük magunkat rágcsáló veszélyben. Valószínüleg nem is kell. De ahhoz, hogy ez így legyen, a boltok és a vendéglátó ipari egységek komoly gondot és figyelmet fordítanak a rendszeres patkányirtás és egérirtás elvégzésére. A tisztaság, rágcsáló mentesség egészségügyi fonontossága miatt, törvény is kötelez erre sok üzemeltetőt, így bízhatunk abban, hogy kedvenc, boktunk éttermünk a színfalak mögött is gondosan betart minden irtására vonatkozó jogszabályt, és személyes figyelmet is fordít a kártevőirtásra, vagy méginkább a kártevők megjelenésének megelőzésére.

Akár rágcsálóirtó, akár rovarirtó oldalról vizsgáljuk a nagyvárosok helyzetét, láthatjuk, hogy rengeteg olyan tér bújik meg a színes forgatag tisztasága mögött, ahol, ha nem vagyunk résen akár napok alatt tanyát verhet egy egész patkány család. A csatornák sötét, nedves világa, az eldugott kamrák, raktárok, a megmaradt termékek mozdulatlan rendje mindig mind hatalmas csábítás a gyors szaporodásra képes vándorpatkányoknak. Mivel komoly területek bejárására alkalmasak, bármikor tévedhetnek a legtisztább éttermek háza tájára is. Épp ezért indokolt és helyes minden ilyen terület törvényi keretbe foglalt rágcsáló elleni védekezése. A szakszerű, megelőző kártevőirtás tökéletes megoldás. Egy megfelelő helyen elhelyezett mérgezett csali képes számunkra hónapokra biztonságot nyújtani. Természetesen ezzel egyidejüleg a gondos gazda szorgos munkája is elkerülhetetlen, de ha profi rágcsálóirtóval működik együtt, munkavégzése során nem kell váratlan találkozásokra számítania. Ha mégis arra tévednek egy mindenre elszánt példány, az akut esetre vonatkozó irtás gyors, és hosszútávú eredményt hozhat.