Darázsirtás Budapesten

Darázsirtás Budapesten

Darázsirtás Budapesten és környékén 100%-os hatékonysággal. Ha ránk bízza a feladatot, garantáljuk, hogy megszabadítjuk a darazsaktól. Az épület különböző felületein, vagy az alatt megtelepedő darázsfészkek rengeteg kellemetlenséggel járhatnak, talán ezek közül is a legfontosabb a darázscsípés veszélye! Elég csak arra gondolni, ha valakinél allergiás rohamot vált ki.

Darázscsípés:
darazsak csípéskor fullánkjuk segítségével bejuttatják áldozatukba méreganyagaikat. Ezek az emberre is rendkívül veszélyesek lehetnek, különösen, ha az ember nyakát, fejét érik. Az allergiás reakció következtében fennáll az anafilaxiás sokk kialakulásának veszélye, mely akár halált is okozhat. Ilyenkor minél gyorsabban orvoshoz kell fordulni, vagy azonnal mentőt hívni!

Darázsirtás módszerek:
A darázsirtás permetezéssel vagy porzással történhet. Ezen irtási technikák a leghatékonyabbak a darazsak ellen. Fontos szempont, hogy mennyire megközelíthető a darázsfészek. A darázsfészket nem minden esetben kell eltávolítani egy tökéletes darázsirtás után, főleg ha az az épület megbontásával járna. Egy ilyen darázs mentesített fészekbe többé már nem költöznek vissza a rovarok.

Darázsirtás legfontosabb célja: Darázsirtás Videó >>
A darazsak fészkeiket általában faodvakba, föld lyukakba, házaknál szellőzőkbe, padlásokra építik, de ezen kívül a legváltozatosabb helyeken is kialakíthatják. A kolóniát egy királynő és akár több ezer dolgozó alkotja. Napközben aktívak a darazsak, estefelé, éjszaka azonban visszatérnek a fészekbe. A legveszélyesebb a darazsak közül a lódarázs, ha veszélyben érzi magát támad! Ezért is jobb szakemberre bízni a dolgot.

Lakossági Szolgáltatás
Lakossági Szolgáltatás

A rovar- és rágcsálóirtás ma már leginkább olyan komplex szolgáltatást igényel, amely során szakembereket bízunk meg a lakásunk és..

Üzleti Szolgáltatás
Üzleti Szolgáltatás

A Bla-tox Kft mindenkor a leginnovatívabb és leghatékonyabb kártevő irtási szolgáltatást nyújtja az üzleti szektorban működő kis és..

Hívás
Honlap | SEO | ADS