Visszahívásért kattintson ide!

Hívjon most! +36 30 536 7337

Rágcsálóirtás Budapest szívében, mert erre is szükség lehet

Legutóbbi bejegyzések

Profi kártevőirtás a gabona- és állattartó telepeken

A gabona- és állattartó telepeknek működésük során számos kihívással kell

Darázsfészek a tetőcserép alatt – mi a teendő?

A nyári hónapok beköszöntével egyre több időt töltünk a szabadban,

Miért bízzuk profi rovarirtó cégre a kártevőirtás folyamatát?

Bár sok házi módszer és termék áll rendelkezésre a rovarok

Patkányfertőzés társasház falain belül

Ha egy társasház falain belül történik patkányfertőzés, az nem csak

Mit tegyünk ha darázs él az otthonunkban?

Amikor darázsfészket találunk az otthonunk közelében, az azonnali intézkedés elengedhetetlen.

Rágcsálóirtás Budapest szívében, mert erre is szükség lehet

Egerek, patkányok, egyéb rágcsálók csak a Hamupipőke című mesében tekinthetőek szívesen látott vendégnek. Ráadásul azoknak is az a különleges képessége, hogy segítették a mostoha sorsú mesehőst. No de a királyi falucskájából a 21. század belvárosi világába megérkezve egészen máshogy viszonyulunk ahhoz, ha a szobában egerek rohangálnak körülöttünk. Talán fel sem merül bennünk a színes, díszes kirakatok előtt sétálgatva hogy ez megeshet, de bizony ha nem figyelnénk, nem lennénk szemfülesek, bizony a bérházak között is remek tanyákat verhetnének ezek a kártevők.

Rágcsálóirtás Budapest szívében, mert erre is szükség lehet
Rágcsálóirtás Budapest szívében, mert erre is szükség lehet

A kártevőirtó azonban nem csak akkor lehetnek a segítségünkre, ha már szaladgáló, cincogó fenevadakat látunk, hanem a megelőzésben is partnerre találhatunk bennük. Egy egy terület felmérése, szakértői szemmel való átkuatatása sok bosszússágtól megkímélhet bennünket.

Az a tapasztalatunk, hogy a leggyakrabban akkor kérik a szakértelmünket, amikor már elhatalmasadott a probléma, és semmilyen praktikus házi módszerrel sem tudják megoldani a kártevőirtás varázslatos műveletét. Sajnos érdemesebb előbb keresni minket. Időt, kárt és költséget spórolhatunk meg. Minél több időt töltenek egérirtás előtt az állatok a nem kívánt térben, annál nagyobb létszámban tudnak elszaporodni, és ez hatványozottan nő, akár napról napra. A patkányirtás épp ugyan ilyen feladat. Jó gyorsan, és profin átesni ezen a kellemetlen folyamaton.

A rágcsálóirtás Budapest területén általában vendéglátóipari cégek szokott zajlani. Náluk egészségügyi szempontból ez előírás is. Az irtás ilyenkor leginkább a megelőzésre korlátozódik. Ilyenkor is a rágcsálóirtó szakértelmére van szükség. A megfelelően elhelyezett csapdák, csalik, mérgek garantáltan olyan távol tartják a kártevőket, ami biztonságos és higiénikus.

Budapesten, ha mégis találkoznánk a rágcsálók nyomaival egyéb helyen, a betolakodók irtása indokolt. Forduljon hozzánk bizalommal. Akár cégese, akár magán megrendelésről legyen szó, cégünk teljeskörű segítséget nyújt, bármilyen rágcsáló, egér, patkány elleni küzdelemben, sőt, már a megelőzésben is partnerek vagyunk.