Visszahívásért kattintson ide!

Hívjon most! +36 30 536 7337

HATÉKONY PATKÁNYIRTÁS

A patkányirtás összetett feladat, ahol általában az épített környezet szabta lehetőségek adják a sikeres irtás szűk keresztmetszetét. A patkányok megtelepedhetnek a jó műszaki állapotú, tisztán tartott helyeken is, de elszaporodásuk mégis a hosszan deponált hulladékhalmok, zsúfolt helyek, könnyen elérhető táplálékforrások közelében várható.

PATKÁNYIRTÁS GYORSSEGÉLY: 06 (30) 933 3863

PATKÁNYIRTÁS SORÁN ALKALMAZOTT TECHNIKÁK

Az irtás során itt is –mint a kártevők többségénél- az irtandó kártevő biológiáján és a jogszabályok, valamint a környezet adta lehetőségek figyelembe vételével kell választani az alkalmazható technológiák között, vagy lehetőség szerint azok kombinált alkalmazhatóságáról. Amennyiben a helyzet megkívánja vadászgörényeket is alkalmazunk a patkányok kiirtására.

PATKÁNYIRTÓSZEREK

Gyakran halljuk, hogy a házilag kihelyezett irtószerektől a patkányok „csak híznak”, ami többé kevésbé a nem megfelelő irtószer felhasználás, rosszul kivitelezett technológia eredménye, vagy egyszerűen figyelmen kívül hagyják, hogy a kártevő esetleg hozzáfér a kihelyezett irtószerek ellenszeréhez (K1 vitamin). A professzionális kártevő irtásban, kis számban ugyan, de léteznek olyan irtószerek, melyek ellen nem rendelkezünk ellenanyagokkal.

Biztonsági szempontból szerencsénkre, irtási szempontból szerencsétlenségünkre a véralvadás gátlók nem ilyenek. A K1 vitamin, mint ellenszer a nem kívánatos mérgeződések szempontjából szerencse, viszont mivel a természetben is nagy mennyiségben előfordul, bizonyos esetben a rágcsálók a méreg fogyasztása után az ellenanyaghoz is hozzájuthatnak, semlegesítve, vagy legalábbis jelentősen késleltetve ezzel a mérgeződés folyamatának a lejátszódását, kérdésessé téve a végeredményt.

MELYIK KÉSZÍTMÉNY A JOBB?

Azokon a helyeken, ahol az alternatív táplálékforrások nem biztosítottak (pl. irodaházak) szinte bármelyiket. Ilyen esetben a megfontolás alapja inkább a kihelyezendő mennyiség, ezzel összefüggésben a bekerülési költség, az alkalmazni kívánt formuláció egyéb tulajdonságai (koszol, szóródik, kellemetlen szagú) a mérlegelés alapvető szempontja, ahol azonban a rágcsálók egyéb táplálékot is találnak érdemes kis mennyiséggel, többféle szerrel „kínálni” őket, és az elfogadás mértékének ismeretében dönteni az alkalmazandó készítményről.

    Kérjen tőlünk árajánlatot!

      Kérjen visszahívást!