Visszahívásért kattintson ide!

Hívjon most! +36 30 536 7337

Egérirtás a főváros területén, nyáron is!

Legutóbbi bejegyzések

Profi kártevőirtás a gabona- és állattartó telepeken

A gabona- és állattartó telepeknek működésük során számos kihívással kell

Darázsfészek a tetőcserép alatt – mi a teendő?

A nyári hónapok beköszöntével egyre több időt töltünk a szabadban,

Miért bízzuk profi rovarirtó cégre a kártevőirtás folyamatát?

Bár sok házi módszer és termék áll rendelkezésre a rovarok

Patkányfertőzés társasház falain belül

Ha egy társasház falain belül történik patkányfertőzés, az nem csak

Mit tegyünk ha darázs él az otthonunkban?

Amikor darázsfészket találunk az otthonunk közelében, az azonnali intézkedés elengedhetetlen.

Egérirtás a főváros területén, nyáron is!

Egérirtás a főváros területén, nyáron is!

Gyermekkorunk mesehősei, felnőttként bosszantó ellenfelekké válnak. Halk cincogás, mocorgás, ismeretlen zajok, és a pulton megjelenő egérpiszok biztos nyomként jelenhet meg életünkben, konyhánkban, otthonunkban. Senki nem vágyik erre a jelenségre, és nem kívánom legnagyobb ellenségemnek sem, hogy ilyen betolakodók zavarják meg otthona békéjét. Kár lenne azonban úgy tenni, mintha nem fordulhatna ez elő, akár velünk is. Ahol étel van, ott ádáz tolvajok is leselkednek élemiszereinkre. Nincs fájdalmasabb annál, mint amikor a nagypapa szalonnáját egérfogak tarkítják, és ki kell dobnunk a legfinomabb falatokat a család egészsége érdekében.

Egérirtás a főváros területén, nyáron is!
Egérirtás a főváros területén, nyáron is!

Minden reggel fertőtleníteni a kártevők járta területen, a csapdák folytonos kihelyezése undorító, kellemetlen és idegörlő feladat. A házilag végzett irtás sajnos csak gyenge próbálkozás ahhoz képest, amire a szakembereknek van lehetősége a kertevők ellen.

A csapdát nem elég jól elhelyezni, megfelelő csalétekkel kell feltölteni. A rágcsálók épp olyan okosak, mint a mesékben, csak itt már nem nekik drukkolunk. Épp ezért a rágcsálóirtás semmilyen romantikát nem rejt számunkra. Az esetleges kudarc azonban nem csak hiúságunkat sérti, hanem családunk egészségére is ártalmas lehet. A fertőtlenítés egész kamrára kiterjedő mértékben ellehetetlenítheti a mindennapjainkat. Az állatok által hordozott betegségek pedig igazán vállalhatatlan következményei lehetnek a sikertelen egérirtás hosszútávú fennállásának.

Amikor cégünk munkatársai megérkeznek egy egerekkel fertőzött területre, hamar fel tudják mérni a fertőzöttség mértékét, és a leghatékonyabb védekezési stratégia kidolgozása is hamar lezajlik. A kártevőirtás sikere nagyban összefügg az irtást végző szakember rutinjától. Ezen felül, a véralvadásgátló, amivel mérgeink kifejtik hatásukat, sokkal nagyobb hatóanyagtartalommal bírnak, mint a háztartási boltokban kapható irtószerek. Sokkal kisebb mennyiség elfogyasztása garantált sikert ér el egy-egy példány elpusztításában.

Amennyiben gyors és hatékony megoldást szeretne az otthonát megtámadó egerek ellen, forduljon hozzánk bizalommal!