Visszahívásért kattintson ide!

Hívjon most! +36 30 536 7337

Csótányirtás Budapest környékén a koronavírus első hulláma után

Legutóbbi bejegyzések

Mennyire gyorsan irthatók ki a rágcsálók?

Bár mindenki rémálmai között szerepel, a kártevő fertőzések elkerülhetetlenek a

Melyek az ágyi poloska tipikus rejtekhelyei?

Az ágyi poloska az egyik olyan rovar, amely ragyogóan meg

Sárga és csíkos, biztos, hogy darázsról van szó?

Amikor látunk elzúgni egy sárga-fekete csíkos rovart, bizony nehéz eldönteni,

Az ágyi poloska és a nyár

Az ágyi poloska az egyik olyan rovar, amely ragyogóan meg

Az ágyi poloska és a kutyák

Az ágyi poloskák elsősorban az embereket kedvelik, különösen a nőket

A világjárvány közepén vagyunk, sokunk nem is tudja mi a helyes és mi nem, mik azok a dolgok, amit a vírus felbukkanása után nem a megszokott módon végzünk a mindennapokban. Vajon mi a helyzet a szolgáltatásokkal kapcsolatban? Rengeteg kérdés merül fel mindannyiunkban ebben a témában. Amikor elromlik valamilyen háztartási gépünk, vagy éppen a szennyvízvezeték dönt úgy, hogy éppen ma dugul el, ki merjünk e hívni egy szakembert a jelenlegi helyzetben? No de foglalkozzunk akkor részletesebben a rovarirtás témájával.

Csotányirtás Budapest környékén a koronavírus első hulláma után
Csotányirtás Budapest környékén a koronavírus első hulláma után

Tavasszal minden lelassult, nem nyitottak ki az éttermek, kávézók, a plázák és iskolák zárt kapukkal álltak magányosan. A hotelek, hostelek és az airbnb-re hivatott lakások is üresen várták, hogy vége legyen ennek a rémálomnak. A mi szakmánkban tudni kell, hogy nagyon fontos a megelőzés. A csotányirtás Budapest környékén napjainkban nem egy alkalmanként elvégzett feladat, amit ha csótány fertőzöttséget tapasztalnak orvosolni lehet azonnal. A rovarirtó cégek által nyújtott szolgáltatások során rendszeres a megelőző kezelés. Mivel a tavaszi időszakban nem történtek meg a lakossági és ipari területen felbukkanó rovarok irtása, ezért ez csótányinváziót okozott a nagyvárosokban. Habár az évnek ebben a szakaszában van úgymond a rovarok szezonja, ez nem indokolná feltétlenül ezt a mértékű fertőzöttséget.

Hiába volt köztünk olyan, aki nem félt elvégeztetni továbbra sem az aktuális rovarirtást. Sajnos természetüknél fogva a csótányok fel és lefelé is könnyen másznak, ezért nagy a valószínűsége, hogy ha egy lakásban felbukkannak, akkor az alatta és felette lakóknál is meg fognak jelenni. A fertőzöttség mérete sok tényezőtől függ. Amennyiben egy társasház teljes területén rendszeresen elvégzik az irtási folyamatokat, illetve tisztán tartják a környezetet, nem szabad, hogy elszaporodjanak a csótányok. A csótányirtásra több módszer használatos: permetezés, gélezés, csapdák kihelyezése. A munka időtartama nem vesz több mint egy órát igénybe.

Itt fel is hívnánk a figyelmüket, ne hagyják, hogy elszaporodjanak ezek a rovarok környezetükben, még akkor sem, ha úgy gondolják, a jelenlegi helyzet nem indokolja irtásukat. Cégünk szakemberei a legnagyobb óvatossággal, megfelelő védőöltözetben és nem utolsó sorban nagy szaktudással végzi munkáját.