Visszahívásért kattintson ide!

Hívjon most! +36 30 536 7337

A rágcsálóirtás Budapest területén is fontos!

Legutóbbi bejegyzések

Mennyire gyorsan irthatók ki a rágcsálók?

Bár mindenki rémálmai között szerepel, a kártevő fertőzések elkerülhetetlenek a

Melyek az ágyi poloska tipikus rejtekhelyei?

Az ágyi poloska az egyik olyan rovar, amely ragyogóan meg

Sárga és csíkos, biztos, hogy darázsról van szó?

Amikor látunk elzúgni egy sárga-fekete csíkos rovart, bizony nehéz eldönteni,

Az ágyi poloska és a nyár

Az ágyi poloska az egyik olyan rovar, amely ragyogóan meg

Az ágyi poloska és a kutyák

Az ágyi poloskák elsősorban az embereket kedvelik, különösen a nőket

Ne engedjük magunka megtéveszteni! A városok épp annyira ki vannak téve a rágcsálók okozta károknak, mint a vidéki falvak, tanyák, elhanyagolt disznóólak. A patkányirtás Budapesten is komoly energiát igényel. Csalóka a csillogó kirakatok sora, és a tiszta éttermek világának fénye. Természetesen az éttermek tiszták. De nem hanyagolják el fontos higiiéniani szabályokat, és a megelőzést, legyen szó a patkányok elleni védelemről, vagy az egerek megelőzéséről.

A rágcsálóirtás Budapest területén is fontos!
A rágcsálóirtás Budapest területén is fontos!

A kertevőirtás nem csak undorunkat sértő állatokkal való találkozások ellen véd, komoly egészségügyi szerepe van minden ilyen szabálynak és intézkedésnek. Nem szabad fél vállról venni egyetlen olyan hatályos törvényt sem, ami a rágcsálóirtás Budapest területét érintő kereteket határozza meg.

A kártevőirtó feladatkörébe nem csak egy adott fertőzés felszámolás tartozik hanem a megelőzésben is számíthatunk a szakértelmük teljes körű eredményt nyújtó hatására.

Akár egérirtás, akár a kártevőirtás más területeire nézünk rá, a városokban szinte fontosabb a teljes tisztaság, mint a falvakban, hisz sokkal több ember fordul meg ugyanazon helyen egy napon belül.

Ha esetleg étterem nyitás előtt áll, mindenképp tájékozódjon az adott terület tapasztalatairól, az eddigi üzemeltető megelőző intézkedéseit is érdemes megismerni, és gondoskodni kell arról, hogy a rágcsálóirtó feladatkörét megbízható cég lássa el. Olyan, aki azonnal és késlekedés nélkül segítségünkre van, ha bármilyen, akár bizonytalan helyzetet észlelünk. Sokak egészségével játszunk, és a sok áldozatot követelő üzleti sikerünk se múljon azon, ha a rágcsálók irtása sikeretelen volt, vagy nem teljes körű.

Cégünk évek óta sikeres és garantált munkát végez minden általa ellátott étteremben, raktárban. Szolgáltatásainkat szükség esetén hétvégén is biztosítjuk megrendelőink számára. A megelőző intézkedéseink garantálják, hogy üzlete akadálytalanul és kellemetlenségek nélkül haladhasson ügyfeleinek kiszolgálásának útján. Bízza ránk étterme rágcsálómentességét, és biztonságban érezheti magát, és vendégeit egyaránt, minden kártevő ellen.