Visszahívásért kattintson ide!

Hívjon most! +36 30 536 7337

Bemutatkozás

Gyöngyösi Péter okleveles egészségügyi gázmester vagyok. Több mint 30 éve kezdtem tanulni édesapám mellett ezt a nagyszerű szakmát. A biztos szakmai alapokat és a szemléletemet tőle kaptam örökségül. Teljes körű szolgáltatást tudok biztosítani az általános rovar- és rágcsálóirtás, az egészségügyi kártevők elleni védekezés területén. Hosszú távú megrendelőim számára a kártevő mentes környezet fenntartását garantálom.

A legnagyobb tapasztalatom a nagy számban érkező lakossági megkeresések okán, a hagyományos irtási technológiákon alapuló ágyi poloskairtás, csótányirtás, darázsirtás, hangya- és egérirtás, ezek mellett a vadászgörényekkel és kutyákkal végzett úgynevezett bio- patkányirtás, illetve az élő állatok csapdával történő befogása. Közületi ügyfeleim elsősorban az élelmiszer biztonsági előírások hatálya alatt üzemelő kisebb vállalkozások, közepes vállalatok közül kerülnek ki, de az évtizedek alatt számtalan és nagyon változatos területeken fordultam már meg.

Kevés olyan szegmens van, ahol valamilyen módon még nem végeztem munkát. Szolgáltatásom mottója a: „Határidőre kiválót!” Egyszerű alapelv, melyet a több mint három évtizedes szakmai múltam alatt kialakult tartós üzleti kapcsolatok bizonyítanak. Partnereim szerint, a szolgáltatás minőségével és az általam nyújtott garanciális feltételekkel a legelégedettebbek.

    Kérjen tőlünk árajánlatot!

      Kérjen visszahívást!