Visszahívásért kattintson ide!

Hívjon most! +36 30 536 7337

MI ÁLLHAT A SIKERTELEN PATKÁNYIRTÁS HÁTTERÉBEN?

Patkány irtás során az avatatlan emberek gyakran kérdezik: „Miért csak mérget raknak ki? Hiszen azt már mi is próbáltuk, de semmi eredménye”. Többször próbálkoztak házilagos kártevő irtás módszereket, és ezért valami speciális folyamatra számítanak egérirtás vagy patkányirtás során. Például a gázzal történő irtásra – de a lyukgázosítást csak nagyon kivételes esetekben lehet bevetni.

A szakszerű rágcsálóirtás hatékonysága az apró részletekben rejlik. A rágcsálóirtó szakember mindig szem előtt tartja a kártevők irtása során az alábbiakat:

-fontos a mennyiség

-kiváló minőség

-az egerek közlekedési útvonalának ismerete

patkányirtás

Mi állhat a sikertelen patkányirtás hátterében?

Ahol az egér elszaporodik, ott nagy valószínűséggel bőségesen jut elegendő táplálékhoz. Ilyen esetben zárt patkányládát kell használni és abba kell elhelyezni a mérgezett irtószert. Pépes formában, amit hétköznapi nyelven zselés irtószernek nevezünk. A patkányok számára ez igen vonzó és csábító. Fontos, hogy ez a csalétek ízletesebbnek tűnjön szaglásra is, mint a többi táplálék. Hiszen sokszor éppen a bőséges táplálékforrás miatt szaporodnak el a patkányok. Ha a patkányméreg nem tűnik ki a többi élelem közül – akkor miért is enné meg a rágcsáló? A rágcsálóirtást ezek hiányában feleslegesen végezzük.

A zárt ládába történő elhelyezés is kulcsfontosságú. Így lehet megvédeni az időjárás káros hatásától. Továbbá nem romlik meg a szer. A penészes mérget nem fogja elfogyasztani a rágcsáló. Emellett nyugodt, biztonságos körülményt biztosít a rágcsálónak. Ami mit sem sejtve jól belakmározik.

A méreg típusa is nagyon fontos. A hatóanyag sokszor gyenge és nem éri el a kívánt hatást. A cél egy sokkal erősebb szer használata. Az egyik legjobb lehetőség a véralvadásgátló szerek használata. A patkányok vonulási útjai mentés, a búvóhelyek közvetlen közelébe kell helyezni ezeket a szereket.

EZEK ELMULASZTÁSA MIATT FULLADHAT KUDARCBA A PATKÁNYIRTÁS

Összefoglalva: a patkányméreg típusának kiválasztása, a megfelelő láda használatának elmulasztása és a rossz helyre történő kihelyezés áll leggyakrabban a kudarcba fulladt patkányirtás hátterében. Hiszen, ha nem elég vonzó a patkányméreg, nem esznek belőle. Ha nem elég hatékony, nem éri el a kívánt hatást. Ha nem fogyaszthatják biztonságban, elmenekülnek. Végül: ha nem találják meg gyorsabban, mint a többi táplálékot, szintén nem fognak enni az irtószerből.

    Kérjen tőlünk árajánlatot!

      Kérjen visszahívást!