Visszahívásért kattintson ide!

Hívjon most! +36 30 536 7337

DARAZSAK IRTÁSA HÁZILAG?

A darazsak irtása házilag nem túl jó ötlet. A darazsak a darázsfészek közelében rendkívül agresszív magatartást tanúsítanak, azzal szemben aki a közelébe merészkedik.

DARÁZSIRTÁS GYORSSEGÉLY: 06 (30) 536 7337

Sok rajzfilmben láttunk már darázstámadást, ami nagyon vicces egy-egy jelentbe építve. A mesével ellentétben azonban, a darázscsípés emberekben komoly károkat okozhatnak. Egyenes életveszélyesek! A darázsirtás szakértő, egészségügyi gázmester feladata. Nincs értelme rizikózni.

darazsak irtása

MIÉRT VESZÉLYES A DARAZSAK IRTÁSA

Természetesen a darázscsípés a válasz. Ám a darazsak rajokban támadnak, és a darázscsípés igazából fájdalmas szúrás. Ráadásul egy darázs a fullánkját akárhányszor képes használni, szúrás után egyszerűen csak visszahúzza. Majd a következő támadásnál újra használja.

DARÁZSCSÍPÉS KÖVETKEZMÉNYE

A darázscsípés során mérgező anyagok jutnak az áldozat szervezetébe. Ez jó esetben csak fájdalommal jár. Viszont aki allergiás rá, anafilaxiás sokkot kaphat. Az anaflaxia az allergének által kiváltott, immunrendszer túlérzékenységi reakció. Hirtelen lép fel, és akár halálhoz is vezethet! Tünetei, viszketés, torok duzzadás, alacsony vérnyomás. Azonnali beavatkozást igényel, ilyen esetben rögtön mentőt kell hívni.

DARAZSAK IRTÁSA SZAKSZERŰEN

A darazsak irtása még a több évtizedes tapasztalattal rendelkező, darázsírtó számára sem könnyű feladat. Védőöltözék nélkül, normális, épeszű ember nem kezd bele. A megfelelő felkészültség, az irtószerek ismerete és adagolása, a permetező magabiztos kezelése, a rutinos és óvatos mozdulatok, az időzítés, mind szerepet játszanak a sikeres darázsirtásban.

A darázsfészek megközelítése sem egyszerű, olykor olyan helyekre kell felmászni, amihez alpinista gyakorlat kell. Ilyen helyek például a tízemeletes panelek, ahol előszeretettel telepednek meg a darazsak. Van, hogy az épület tetején- , vagy oldalán lévő szellőzőkben építenek fészket, akár emeletenként.

    Kérjen tőlünk árajánlatot!

      Kérjen visszahívást!