Visszahívásért kattintson ide!

Hívjon most! +36 30 536 7337

Patkányirtás bizonytalantól a biztonságos irtásig

Patkányirtás bizonytalantól a biztonságos irtásig

Éjszakai motoszkálás, furcsa módon eltűnő kint hagyott ételek, zajok, kosz, rágás nyomok. Ahogy szemléli az ember otthona megtámadott területét egyre nő benne az aggodalom, és a bizonyosság: Patkányok vertek tanyát féltve gondozott élete terében. Nagy eredmény már az, hogy minden kétséget kizáróan felismerjük, hogy a nem várt állat nem bármilyen rágcsáló, hanem patkány.

A maga nemében a legnagyobb, legokosabb, és legnehezebben kiirtható állat. Teljesen megalapozott minden viszolygás, undor és félelem, ami ilyenkor teret nyer a világunkban. Gyorsan szaporodik, nagy károkat okoz, egészségügyileg és anyagilag is komoly veszélyforrás.

Van azonban ez gy érzés, amit a hatékony és gyors rágcsálóirtás érdekében elkerülendőnek tartunk, pedig érthető módon ez is sokszor megjelenik. Ez az érzés a szégyen. A szereotípiák szerint a rágcsálók, főleg a patkányok csak elhanyagolt, trehány területeken jelennek meg. Ez egyáltalán nem igaz. Mivel a vándorpatkányok nagy területeket járnak be életük során, így simán ápolt, karbantartott kertekben, fészerekben, otthonokban is tanyát verhetnek.

Az érthető módon megjelenő szégyen sok időt vesz el a hatékony rágcsálóirtó beavatkozás előtt. Általában az érintett házigazda csendben bekullog az első háztartási boltba, és választ az ott kapható mérgek, csapdák közül. Otthon kihelyezi a csalétket, a megvásárolt védekező eszközt, és reméli, hogy ezzel megoldja a felmerülő problémát. Erre sajnos kicsi az esély. A patkányok ismerik ezeket a formákat, gyakran eleve elkerülik. Ha mégis megeszik a mérget, az alacsony hatóanyag tartalom miatt nem garantált, hogy elpusztulnak. Ami azonban esélyes, hogy a családi szaporulat miatt az egyedszám nagy mértékben megnő a várakozási idő alatt. Egyre nagyobb területen, egyre több kárt okozhatnak a kártevők. Ha a csalétek újra meg újra kiürül, a régi rend nem áll vissza, be kell látnunk, hogy a házi patkányirtás kísérletünk nem járt sikerrel. Még ekkor sem késő szakemberhez fordulni, aki magasabb hatóanyagtartalmú, és korszerűbb méreggel, eszközökkel támadnak az ellenségre, így garantáltan sikerrel járnak. Ha azonnal profit kérünk el a patkányirtásra, heteket, nyugalmat és tisztaságot nyerhetünk, a legrövidebb úton.

Minden patkányirtó tisztában van azzal, hogy az állat nem válogat. Az Ön otthona csodálatos és ápolt tér akkor is, ha ezek a kellemetlen állatok tanyát vertek benne!