Patkányirtás Budapesten

Patkányirtás Budapesten

A patkányirtás Budapesten és Pest megye szerte is rendszeres munkáink közé tartozik. A patkány az egyik legjobban alkalmazkodó élőlény a világon. Egyedülálló képességei teszik a legjobb túlélővé, ezért megjelenésük újra és újra megismétlődik. Itt olvashatnak róluk egy érdekes cikket: National Geographic

Patkányirtás mérgekkel:
A patkányirtás többféleképpen is történhet. Patkányirtószer vagy annak nélkülözésével is sikeresen lehet eljárni. A patkányirtószer alkalmazása az egyik legelterjedtebb, ezek a mérgek kizárólag csak a rágcsálók számára ízletesek. A patkánymérgek úgy vannak elhelyezve és tárolva, hogy azok ott is maradjanak ahová letették őket, és a kártevő rátaláljon könnyedén. Ráadásul bele van vegyítve egy olyan anyag amely más háziállatok számára ehetetlenné teszi őket. Ezáltal biztonságosan használható a patkányirtás során.

Patkányirtás lecsapós csapdákkal:
Ha egy patkány evett a méregből és elpusztult, akkor társai már nem fognak ugyanabból jót lakmározni. Ezért is jó túlélő ez az állat, mivel rendkívül intelligens. Ilyenkor a lecsapós csapdák veszik át a szerepet, mert az oda rejtett eleségnek nem tudnak ellenállni, és könnyedén kelepcébe esnek.

Élőállat befogás: Patkányirtás Videó >>
Itt is többféle lehetőség áll rendelkezésre. Történhet patkányirtás vadászgörénnyel vagy kutyákkal. A vadászgörény bűzmirigyeinek bevetésén túl, bemászik a patkányok járataiba, majd megöli azt a példányt ami az útjába kerül, s ki is hozza. A kutyás befogásnál egy kis segítséget kell csak adni, kiszélesíteni a járatokat, a többit elintézik négylábú barátaink. Itt megtekinthetnek egy videót róla.

Lakossági Szolgáltatás
Lakossági Szolgáltatás

A rovar- és rágcsálóirtás ma már leginkább olyan komplex szolgáltatást igényel, amely során szakembereket bízunk meg a lakásunk és..

Üzleti Szolgáltatás
Üzleti Szolgáltatás

A Bla-tox Kft mindenkor a leginnovatívabb és leghatékonyabb kártevő irtási szolgáltatást nyújtja az üzleti szektorban működő kis és..

Hívás
Honlap | SEO | ADS