Csótányirtás Budapesten

Csótányirtás Budapesten

Csótányirtás Budapesten kiszállási díj nélkül, akár 24 órán belül. Hazánkban a csótány gyűjtőnév alatt a német csótány, a konyhai csótány és az erdei csótányok egyedeit értjük. Rejtett életmódot folytató, mászó rovarok, akik közül egyedül az erdei csótány tud repülni.

A csótányfertőzöttség kialakulása két módon történhet, behurcolással (passzív út) vagy bevándorlással (aktív út). A behurcolt, és idejében felfedezett, kezdődő fertőzöttséget szerencsés esetben házilag is felszámolhatjuk a kereskedelmi forgalomban kapható készítmények megfelelő használatával, azonban a környezetből érkező példányokkal még a szakemberek is nehezen veszik fel a harcot. A védekezés természetesen ebben az esetben is indokolt feladat, azonban hosszú távú kielégítő eredményre csak rendszeres időközönként végrehajtott irtószer kijuttatással juthatunk. (Erre az esetre a kereskedelmi forgalomban kapható rovarirtó szerek kialakításuk miatt nem, vagy csak kismértékben alkalmasak.)

A csótányirtás alapvetően két módon történik, permetezéssel vagy gélezéssel. A két módszer közül a választás a rovarfertőzöttség mértékének, szóródásának figyelembevételével történő szakfeladat. Általánosságban elmondhatjuk, hogy erős fertőzöttség esetén nem javasolt az irtást gélezéssel kezdeni, illetve olyan helyen, ahol a nedves takarítás napi szintű, ne válasszuk a vízoldékony irtószerekkel történő permetezést.

Míg a permetezőszerek a rejtett életmódú csótányok búvóhelyről történő kiűzésével mozgatják a rovarokat, akik mozgásuk közben találkoznak az érintőméregként ható irtószerekkel, a gélek kb. 1 méter távolságból vonzzák a csótányokat, akik a kihelyezett irtószereket elfogyasztva mérgeződnek. Alapvető különbség a két módszer közt, hogy míg a gélek kimondottan a csótányok ellen fejtik ki hatásukat, a permetezőszerek nem szuper szelektívek, minden velük érintkezésbe kerülő ízeltlábút elpusztítanak.

Lakossági Szolgáltatás
Lakossági Szolgáltatás

A rovar- és rágcsálóirtás ma már leginkább olyan komplex szolgáltatást igényel, amely során szakembereket bízunk meg a lakásunk és..

Üzleti Szolgáltatás
Üzleti Szolgáltatás

A Bla-tox Kft mindenkor a leginnovatívabb és leghatékonyabb kártevő irtási szolgáltatást nyújtja az üzleti szektorban működő kis és..

Hívás
Honlap | SEO | ADS