Visszahívásért kattintson ide!

Hívjon most! +36 30 536 7337

Ágyi poloska irtás budapesten

Ágyi poloska

poloskairtás

ágyi poloska csípés

rovarirtás

ÁGYI POLOSKA IRTÁS BUDAPESTEN

Ágyi poloska irtás Budapesten minden kerületben. Évtizedek óta alkalmazott, megbízható módszerek. Ne dobja ki fekhelyét, bútorait, mert az élősködőket ezzel nem tünteti el! Hívjon bennünket, ha megjelentek az ágyi poloskák, és biztosíthatjuk, hogy nyugodtan alhat továbbra is saját ágyában!

Ágyi poloska búvóhelyek

Az ágyi poloska az éj leple alatt mászik elő rejtekéből. Leginkább az ágyban, az ágyneműtartóban és környékén – kárpitszegések, visszahajtások, szerkezeti összeeresztések, parketta szegélyek, könyvespolc, éjjeli szekrény, stb -tanyázik. A szén-dioxid kibocsájtás alapján tájékozódik, így ahogy az ember elalszik, lecsapnak áldozatukra.

A bőrt átszúrva szívják ki a vért, ami után piros, viszkető foltok jelennek meg a testen. Csípése bokorszerű, egy 200 Forintosnyi területen 3-4-5 csípésnyom is található. Petéiket búvóhelyük környékére rakják, melyek néhány hét elteltével kikelnek. Gyorsan szaporodik, és sokáig kibírja élelem nélkül. Ha a probléma megoldását az időre bízzuk, akár 6 hónapot is várhatunk az ártalom teljes megszűnésére.

Ágyi poloska irtás hatékonyan

ágyi poloska irtásAz ágyi poloska irtás két lépcsőben történik. Mindkét alkalommal tartós méregmezőt képzünk a fertőzött területen, kiemelten kezelve az ágyat és közvetlen környezetét- ágyneműtartót, a benne lévő ágyneműket, huzatokat, az ágy melletti bútorok mögötti felületeket, az esetleges falon lévő képek hátoldalait, a régi tapétákon keletkezett repedéseket, réseket, stb-.

A kijuttatott irtószer az emberi szervezetre nem ártalmas, azonban a kiegészítő kezelésként alkalmazott légtértelítő eljárás miatt a kezelt területet 6 órán keresztül sem ember, sem háziállat nem használhatja, amit 2 órás szellőztetés után lehet ismét birtokba venni. 2-6 hét múlva (általában 4 hét) újra meg kell ismételni a kezelést, amit az idő közben kikelő peték tesznek szükségessé. Ezúttal azonban már „csak” felületi kezelés történik, amely az emberre nem jelent veszélyt, így a területet csak a kezelés időtartamára kell elhagyni.

Kérjen tőlünk árajánlatot!

Kérjen visszahívást!